Maak kennis met het nieuwe social netwerk socializen.nl

De laatste zeg maar tien jaar ben ik van veel social media websites lid geweest en van een aantal ben ik nog steeds lid. Helaas heeft dit mij niet erg veel gebracht. De hoogste tijd, vond ik, om zelf eens zo’n website te beginnen.

Nu heb ik de laatste jaren al aardig wat ervaring opgedaan met programmeren en webdesign, maar toch leek het mij verstandig om een compleet script aan te schaffen. Er zijn een paar goede scripts online verkrijgbaar die alle functies bezitten om een professioneel social netwerk website mee te beginnen. Het voordeel hiervan is dat ik de code niet van de grond af aan hoef te gaan schrijven maar ik kan het script wel aanpassen naar de wensen van de leden en van mezelf natuurlijk.

Het enige wat ik toen nog moest doen was een domeinnaam verzinnen. Uiteindelijk vond ik de naam socializen.nl een mooie naam voor het social netwerk. Een server had ik al, het installeren was zo gebeurd en socializen.nl was geboren.

 

 

Ontdek de mogelijkheden van socializen.nl

 

Alle functies die men van een social media website mag verwachten zijn op socializen aanwezig. U kunt een profiel aanmaken en andere gebruikers volgen en/of vrienden met ze worden. Er is de mogelijkheid om een pagina te starten waarmee u een dienst of product kunt promoten maar u kunt ook een fan pagina starten. Het is ook mogelijk om een groep op te richten of evenementen te organiseren. Heeft u een product te koop of biedt u een dienst aan? Dan kunt u die op onze marktplaats aanbieden.

Het is op socializen ook mogelijk om met uw vrienden 1 op 1 te chatten. Op dit moment is dit een tekstchat maar er zijn plannen om ook voice en video chat mogelijk te maken. Ook is er op socializen de mogelijkheid om artikelen op het weblog te schrijven en er is een forum waar u kunt discussiëren met andere leden.

Heb ik met dit artikel uw interesse gewekt? Kom dan eens langs maak een profiel en begin met socializen.

 

 

Geef een reactie